22 maj 2006

Mutsy 4rider

En ny vagn, ska jag tillslut bli nöjd? Den är det närmaste jag har lyckats hitta det jag vill ha. Lättkörd med rejäla svängbara framhjul, teleskopstyre, vändbar sits med liggläge, röd. Snygg är den också inte att förglömma, men det tycker jag att de flesta av Mutsys vagnar är, och visserligen lite bred över bakhjulen, men kortare än genomsnittsvagnen annars. Jo jag trivs nog bra med vår nya vagn som kom med bud förra veckan, och Oliver gillar skarpt sin nya ståbräda (även om han i dag bevisade att han kan somna stående). Nackdelen skulle vara att varukorgen är ganska liten. Nu gäller det bara att få emmaljungan såld, om någon nu vill ha en kakhifärgad EC sportvagn-06 för sisådär 3500 kr. Ska nog lägga ut en annons på blocket och slänga med lite mjuklift och åkpåse så får vi se om den blir såld.

3 kommentarer:

  1. hej,
    är på jakt efter en Mutsy 4 rider och har massor av frågor: Har du hunnit utvärdera den lite? Nöjd? Hur funkar den i terräng? Snömodd? Fjädrar den något?
    Var köpte du den? Funkade leveransen bra? Många frågor som du ser - tacksam för svar. (ps. svårt hitta info om vagnen på nätet - Mutsy's hemsida är inget vidare...). Tack på förhand!
    mvh
    Mia

    SvaraRadera
  2. Undrar också en del över Mutsy. Var köpte du, vad kostade det (inklusive allt)?

    Fjädring? Rymlig (har rätt långa barn)?

    Tacksam för all info:)
    vänlig hälsning, Ulrica

    SvaraRadera
  3. Jag sitter i köpar-planerings-tagen och vill supergärna ha en Mutsy 4rider, att den är bredare och lite tyngre är just det bästa, eftersom jag hade tänkt att ha en ståbräda och blir lite nojjig över om den ska tippa elelr inte. Men inte mutsyn, så känner jag.

    Vart har du köpt din? någon du kan rekommendera?
    leveranstid?
    Nöjd?
    Något mer minus i efterhand när du använt den ett tag?
    Hur är hjulen?

    supertack om jag fick svar!

    SvaraRadera