24 juni 2006

Resa till Korsika

Så var det dags att bege oss iväg, vi började resan med en upskattad arlandaexpress-tur ut till Arlanda där vi skulle möta upp Håkans storebror Pontus, med fru Lotta och sonen Jesper som är två veckor yngre än Dante och även H's lillebror Petter.
Oliver & Dante åker bagagekärra Tittut genom flygplansfönstret innan takeoff. Somnar sött i stolen. Trött Oliver på den lilla bussen som tog oss de 20 metrarna från planet till flygplatsen.
När vi packat ihop våra väskor och hittat vår transferbuss så återstod 1 1/2 timmes kringelikrokig väg i hettan på väg från flygplatsen i Bastia till hotellet i L'Ile Rousse, som tur var hade reseledarna bunkrat upp med vattenflaskor. Oliver och Dante sov snart i mitt knä båda två. Väl framme vid hotellet blev vi mötta av resten av sällskapet (H's far och barnens nonna, H's syster R med dotter Stella, H's tredje bror R med fru M och son Felix, samt M's mamma och styvpappa). På hotellet firades ett Korsikanskt bröllop så ljudnivån var hög hela kvällen, men barnen sov vidare uppburna direkt på rummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar